APARTMANI U BEOGRADU SECRETS

Apartmani u Beogradu Secrets

Apartmani u Beogradu Secrets

Blog Article

Ima dve spavaće sobe i može da smesti čak sedam osoba. Na stotinak metara od apartmana nalazi se garaža, za čije korišćenje se doplaćuje 7 EUR/dan. Centar, Slavija Kneginje Zorke trosoban, 80m2

Ovaj pansion sa četiri zvezdice raspolaže udobnim sobama i recepcijom. Smeš10 je u centru Beograda, na manje od 10 minuta hoda od Trga republike.

Apartmani su odlično opremljeni, iznimno čisti i uredni. Lokacija smještaja je odlična. U apartmanu potkrovlja pogled je izuzetan. Komunikacija sa iznajmljivačem bila je odlična. Naše preporuke.

Ovo je jedini apartman gde me je dočekalo voće na stolu, kao i Kola i voda u frižideru. Lokacija je odlična, pogled iz stana je takodje jako lep. Sve u svemu, sve preporuke za ovaj apartman i za vlasnika Bojana!

Ako želite sopstveni kutak na kraju dana, apartman ili stan je savršen dom van vašeg doma. Nameštene sobe i kuhinjski sadržaji pružaju grupama i porodicama fleksibilnost da planiraju aktivnosti za sledeći dan tokom zajedničkog obroka ili da uživaju u slobodnom vremenu odvojeno. Često je dostupan za kratkoročno i dugoročno iznajmljivanje.

Разположение, мюсно за паркиране, любезен домакин и съотношение цена-качество.

Apartman-studio nov, skandinavski dizajn; sve besprekorno pedantno a opet veoma praktično; Domaćin prejubazan; primopredaja ključeva uz Apartmani Beograd jedan telefonski poziv, sve vrlo jednostavno.

Sve počinje rezervacijom Recenziju možete poslati isključivo nakon ostvarene rezervacije. Na taj način možemo biti sigurni da recenzije na našoj stranici potječu od stvarnih gostiju koji su zaista boravili u ocijenjenom smještajnom objektu.

Luksuzni apartmani tipa "suite" Eden Terazije nude klimatizovan i moderno uređen smeštaj u Beogradu, na 300 metara od Trga republike. Gostima je na raspolaganju besplatan bežični World wide web.

Sve počinje rezervacijom Jedini način da i vi ostavite recenziju je da rezervišete smeštaj. Tako znamo da recenzije stižu od pravih gostiju koji su boravili u objektu.

Objekat Centar lux se nalazi na pogodnoj lokaciji u centru grada Beograd, a nudi terasu. Gostima koji borave u ovom apartmanu na raspolaganju su besplatan WiFi i potpuno opremljena kuhinja.

Naši apartmani u Beogradu vam omogućavaju bolji komfor i slobodu nego što biste imali u hotelskoj sobi ili u hostelima. Pink apartmani Beograd su za vas obezbedili moderan smeštaj, a na vama je samo da izaberete svoj apartman, u skladu sa vašim potrebama i željama.

Smeštajni objekat ForS Resort & Spa, koji je smešten na seven km od znamenitosti Beogradska arena, nudi vrt, zajednički salon i klimatizovani smeštaj sa popločanim dvorištem i besplatnim WiFi internetom.

Prosečna cena smeštaja za odmor u Beogradu tokom ovog vikenda iznosi US£678 po noćenju (na osnovu cena na Booking.com veb sajtu).

Report this page